۱. احساس ارزشمند بودن نسبت به خودشون دارن:
افراد صبور برای خودشون و توانایی هاشون ارزش قائلند. از احساسات خودشون باخبرن و میتونن اون هارو مدیریت کنن. خودشون رو بی قید و شرط دوست دارن و سعی دارن نقاط مثبتشون رو شناسایی و اونهارو پرورش بدن. افراد صبور نقاط ضعفشون رو هم نادیده نمیگیرن و سعی می کنن با یه نگاه واقع بینانه اونهارو برطرف کنن و یا باهاشون کنار بیان
۲. مهارت حل مسئله دارن:
در شرایط مختلف انعطاف پذیر هستن و توانایی پیدا کردن راه حل های مختلف درباره یک موقعیت و یا مسئله خاص رو دارن. نگاه واقع بینانه ای به مشکلات دارن و برای مسائلی که به آسونی و سریع حل نمیشن راه حل های فوری و یا دراز مدت ارائه میدن و بسیار چاره سازن
۳. شایستگی اجتماعی دارن:
توانایی برقراری ارتباط با دیگران رو دارن. اونها در شرایط سخت هم شوخ طبعی خودشون رو از دست نمیدن و با دیگران صمیمی میشن. سنگ صبور خیلی خوبی هستن و خیلی خوب به حرف های دیگران گوش میدن و می تونن خودشون رو به جای شما بگذارن. از اونجایی که ارتباطات قوی با افراد دارن در مواقع بحرانی به راحتی می تونن نگرانی و چالش هاشون رو با دیگران در میون بگذارن و از همدلی و مشورت دیگران استفاده کنن.
۴.منبع کنترل درونی دارن:
این افراد به کسی وابسته نیستن و خودشون رو مسئول مشکلاتشون می دونن و زمانی که به مشکلی بر میخورن دیگران رو سرزنش نمیکنن. اعتماد بنفس دارن و بر رفتارهاشون تسلط دارن. هویت خودشون رو پیدا کرده و به طور مستقل می تونن تصمیم بگیرن.
۵. خوش بین هستند:
انتظارات بجا و واقع بینانه ای دارن. صبورها برای زندگیشون هدف دارن و امید به آینده ای روشن دارن. دارای انگیزه پیشرفت هستن و در کارها پشتکار دارن و از مشکلات شانه خالی نمیکنن .
۶. می دونن و میپذیرن که موانع هم بخشی از زندگی انسانهاست.
تیکِ نیکی: مریم بخشوده